MKB Élhető Jövő Származtatott Befektetési Alap

Jegyzési időszak: 2016. március 30. - 2016. május 13.

Legyen haszonélvezője a világot formáló globális trendeknek!

 

Miért MKB Élhető Jövő?

Mert befektetési alapunk

  • hozamlehetőségét biztosító mögöttes indexe - Global Megatrends Index* - olyan részvények teljesítményét teszi elérhetővé, melyek elsőszámú haszonélvezői lehetnek a világban jelenleg látható globális trendeknek,
  • a kockázatmentes hozamokat meghaladó hozam lehetőségét kínálja,
  • kedvező piaci helyzet esetén az ötéves futamidő lejárata előtt is realizálható az elért hozam,
  • 97%-os védelmet biztosít a befektetési jegyek névértékére a futamidő végén, azaz az esetleges veszteséget a névérték mindössze 3%-ában korlátozza.

* A Solactive AG által létrehozott, 50 vállalat részvényéből álló index,
A befektetési alap opciós teljesítményét biztosító opciós konstrukciót a Solactive AG semmilyen módon nem hirdeti, promotálja, értékesíti, vagy egyéb módon nem támogatja és a Solactive AG nem vállal semmilyen explicit vagy implicit garanciát vagy kötelezettséget az Index, az Index védjegyének vagy árfolyamának bármilyen felhasználásával kapcsolatban. Az Index értékét a Solactive AG számolja és teszi közzé. A Solactive AG arra törekszik, hogy biztosítsa az index-kalkuláció helyességét. Az opciós konstrukció kibocsátójával kapcsolatos egyéb kötelezettségeitől függetlenül a Solactive AG nem köteles az Index-szel kapcsolatos hibás értékekre felhívni harmadik fél - többek között a befektetők és/vagy pénzügyi közvetítők - figyelmét. Sem az Index közzététele a Solactive AG által, sem az Index, vagy az Index védjegyének felhasználása opciós konstrukció eladásán vagy vételén keresztül nem jelenti a Solactive AG felhívását az opciós konstrukcióba történő befektetésre. A Solactive AG semmilyen módon nem szavatol vagy fejezi ki véleményét az opciós konstrukciót illetően.