Részesedjen Ön is az európai részvénypiacok felértékelődéséből!

Az MKB Európa Csillagai Forint Tőkevédett Származtatott Alap saját tőkéjét betétekbe és származtatott eszközökbe (részvényindex-opciós konstrukció) fekteti be. Az opciós konstrukció által lehetővé tett, részesedési rátával* korrigált hozam mértéke a Dow Jones EuroStoxx 50 Index átfogó részvénypiaci index változásától függ, amely az Európai Monetáris Unió tőzsdéin kereskedett 50 legnagyobb piaci kapitalizációjú vállalat részvényeinek teljesítményét összesíti.

Az MKB Európa Csillagai Forint Alapotkülönösen ajánljuk, ha Ön

  • mérsékelten kockázatkedvelő befektető, de szeretne tőkevédelem mellett részesedni a kockázatosabb piaci szegmensek pozitív eredményéből,
  • 3 éves befektetési időtávban gondolkodik,
  • a kockázatmentes hozamoknál magasabbat szeretne,
    de extra kockázatot nem szívesen vállal,
  • európai részvénypiaci befektetéssel szeretné bővíteni
    értékpapír portfólióját.


*A részesedési ráta pontos mértékét az Alapkezelő a jegyzési periódus lezárását követően teszi közzé. Értéke 50 és 130% között mozoghat.
A
z Alap befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól a forgalmazó MKB Bank Zrt. fiókjaiban, valamint a www.mkb.hu és a www.mkbalapkezelo.hu honlapokon található tájékoztatóból és kezelési szabályzatból informálódhat részletesen. Jelen tájékoztató a Tpt. 35. § (1) bek. szerint kereskedelmi kommunikációnak minősül.
Az Alap kezelője az MKB Alapkezelő Zrt. (tev. eng. sz.: 100.007-3/1999.), forgalmazója az MKB Bank Zrt. (tev. eng. sz.: III/41.005-3/2001.).