Jegyzési időszak: 2008. május 5. - május 30.


  • Befektetett tőke védelme
  • 10,5% hozam kifizetése az első év végén(2)
  • 3 éves futamidő
  • Részvénypiaci befektetés
  • Az Alap a jegyzési időszakban évi 10%-os diszkonttal (EHM: 10,00%) jegyezhető

Részesedjen Európa és Amerika sikereiből!

Az MKB Panoráma Tőke- és Hozamvédett Származtatott Alap saját tőkéjét betétekbe és származtatott eszközökbe (részvényindex-opciós konstrukció) fekteti be. Az opciós konstrukció portfóliójába 50 százalékban amerikai, 50 százalékban európai befektetések kerülnek az amerikai gazdaság kulcsfontosságú szektoraiban jelenlévő 500 legnagyobb vállalat részvényeit magában foglaló S&P 500, valamint 50 európai vállalat részvényét tartalmazó és az európai gazdaság teljesítményét jól tükröző DJ Euro Stoxx 50 index révén.


További információért forduljon személyes pénzügyi tanácsadóinkhoz, hívja az MKB Befektetési Vonalat:

Az Alap kezelője az MKB Alapkezelő Zrt. (tev. eng. sz.: 100.007-3/1999.)
Forgalmazó: MKB Bank Zrt. (tev. eng. sz.: III/41.005-3/2001.)
A befektetési jegyeken realizált árfolyamnyereség és az Alap által teljesített kifizetés kamatnak minősül, melyet 20%-os adókulcs terhel. Társas vállalkozásoknál az elért árfolyamnyereség az adóalap részét képezi. A befektetési jegyek tőzsdei értékesítése esetén az elért árfolyamnyereség tőzsdei ügyletből származó jövedelemnek minősül, és 20%-os mértékű adó terheli.

(2) A befektetett tőke megóvására és a kifizetendő hozamra vonatkozó ígéretet az Alap befektetési politikája biztosítja. Az Alap befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól a forgalmazó MKB Bank Zrt. fiókjaiban, valamint a www.mkb.hu és a www.mkbalapkezelo.hu honlapokon található tájékoztatóból és kezelési szabályzatból informálódhat részletesen. Jelen tájékoztató a Tpt. 35. § (1) bek. szerint hirdetésnek minősül.