Két földrész sikereire építhet!


Az MKB Panoráma II. Tőke- és Hozamvédett Származtatott Alap saját tőkéjét betétekbe és származtatott eszközökbe (részvényindexopciós konstrukció) fekteti be. Az opciós konstrukció portfóliójába 50 százalékban amerikai, 50 százalékban európai befektetések kerülnek az amerikai gazdaság kulcsfontosságú szektoraiban jelenlévő 500 legnagyobb vállalat részvényeit magában foglaló S&P 500, valamint 50 európai vállalat részvényét tartalmazó és az európai gazdaság teljesítményét jól tükröző DJ Euro Stoxx 50 index révén.


Az MKB Panoráma II. Befektetési Alapot különösen

ajánljuk, ha Ön

  • mérsékelten kockázatkedvelő befektető;
  • 3 éves befektetési időtávban gondolkodik;
  • a kockázatmentes hozamoknál magasabbat szeretne, de extra
  • kockázatot nem szívesen vállal.

További információért érdeklődjön személyes pénzügyi tanácsadóinknál, az MKB Befektetési Vonal 06 40 333 666-os számán.


Az Alap befektetési politikájáról, forgalmazási költségeirôl, a részesedési ráta hozamra gyakorolt hatásáról és a befektetés lehetséges kockázatairól a forgalmazó MKB Bank Zrt. fiókjaiban, valamint a tájékoztatóból és kezelési szabályzatból informálódhat részletesen. Jelen tájékoztató a Tpt. 35. § (1) bek. szerint hirdetésnek minősül. A befektetési jegyeken realizált árfolyamnyereség és a  Alap által teljesített kifizetés kamatnak minősül, amelyet 20%-os adókulcs terhel. Társas vállalkozásoknál az elért árfolyamnyereség az adóalap részét képezi.
A befektetési jegyek tőzsdei értékesítése esetén az elért árfolyamnyereség tőzsdei ügyletből származó jövedelemnek minősül, és 20%-os mértékű adó terheli. Az Alap kezelője az
MKB Alapkezelő Zrt. (tev. eng. sz.: 100.007-3/1999.).
Forgalmazója az MKB Bank Zrt. (tev. eng. sz.: III/41.005-3/2001.).