Részesedjen Ön is a nyersanyagpiacok felértékelődéséből!

Az MKB Természeti Kincsek Tőke- és Hozamvédett Származtatott Alap saját tőkéjét betétekbe és származtatott eszközökbe (nyersanyagindex-opciós konstrukció) fekteti be. Az opciós konstrukció által lehetővé tett, részesedési rátával3 korrigált hozam mértéke a Dow Jones - UBS Commodity Excess Return Index átfogó nyersanyagpiaci index változásától függ, amely 19 különböző nyersanyag tőzsdei határidős kontraktusának árfolyamváltozását összesíti.

A Dow Jones - UBS Commodity Excess Return Index elemei: alumínium, arany, búza, cink, cukor, ezüst, élő marha, földgáz, fűtőolaj, gyapot, kávé, kőolaj, kukorica, nikkel, ólommentes benzin, réz, sertés, szójabab, szójaolaj.

Az MKB Természeti Kincsek Alapot különösen ajánljuk, ha Ön

 • mérsékelten kockázatkedvelő befektető, de szeretne
  tőkevédelem mellett részesedni a kockázatosabb piaci szegmensek pozitív eredményéből,
 • 3 éves befektetési időtávban gondolkodik,
 • a kockázatmentes hozamoknál magasabbat szeretne, de
  extra kockázatot nem szívesen vállal,
 • nyersanyagpiaci befektetéssel szeretné bővíteni értékpapír portfólióját, illetve
 • fontosnak tartja a tőkevédelem mellett a fix hozamot is.
   

3 A részesedési ráta pontos mértékét az Alapkezelő a jegyzési periódus lezárását követően teszi közzé. Értéke 50 és 110% között mozoghat.
Az Alap befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól a forgalmazó MKB Bank Zrt. fiókjaiban, valamint a
www.mkb.hués a www.mkbalapkezelo.huhonlapokon található tájékoztatóból és kezelési szabályzatból informálódhat részletesen.
Jelen tájékoztató a Tpt. 35. § (1) bek. szerint kereskedelmi kommunikációnak minősül.
Az Alap kezelője az MKB Alapkezelő Zrt. (tev. eng. sz.: 100.007-3/1999.), forgalmazója az MKB Bank Zrt. (tev. eng. sz.: III/41.005-3/2001.).