Az MKB Alapkezelő zRt. hirdetménye

Az MKB Befektetési Alapkezelő zártkörűen működő Rt. tájékoztatása az MKB Adaptív Kötvény Dollár Alapba Fektető Alap, Adaptív Kötvény Euró Alapba Fektető Alap, MKB Adaptív Kötvény Abszolút Hozamú Származtatott Befektetési Alap, MKB Egyensúly Euró Alapba Fektető Alap, MKB Egyensúly Dollár Alapba Fektető Alap, MKB Egyensúly Nyíltvégű Befektetési Alap, MKB PB Top Abszolút Hozamú Származtatott Befektetési Alap, MKB Ambíció Nyíltvégű Befektetési Alap, MKB Bázis Dollár Alapba Fektető Alap, MKB Bázis Euró Alapba Fektető Alap, MKB Bázis Nyíltvégű Befektetési Alap, MKB Aktív Alfa Dollár Alapba Fektető Alap, MKB Aktív Alfa Euró Alapba Fektető Alap, MKB Aktív Alfa Abszolút Hozamú Származtatott Befektetési Alap Kezelési Szabályzatának és Tájékoztatójának módosításáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Befektetőket, hogy az MKB Adaptív Kötvény Dollár Alapba Fektető Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-70/2017. számú, az Adaptív Kötvény Euró Alapba Fektető Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-46/2017. számú, az MKB Adaptív Kötvény Abszolút Hozamú Származtatott Befektetési Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-68/2017. számú, az MKB Egyensúly Euró Alapba Fektető Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-74/2017. számú, az MKB Egyensúly Dollár Alapba Fektető Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-75/2017. számú, az MKB Egyensúly Nyíltvégű Befektetési Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-47/2017. számú, az MKB PB Top Abszolút Hozamú Származtatott Befektetési Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-39/2017. számú, az MKB Ambíció Nyíltvégű Befektetési Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-45/2017. számú, az MKB Bázis Dollár Alapba Fektető Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-71/2017. számú, az MKB Bázis Euró Alapba Fektető Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-66/2017. számú, az MKB Bázis Nyíltvégű Befektetési Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-67/2017. számú, az MKB Aktív Alfa Dollár Alapba Fektető Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-69/2017. számú, az MKB Aktív Alfa Euró Alapba Fektető Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-42/2017. számú, valamint az MKB Aktív Alfa Abszolút Hozamú Származtatott Befektetési Alap Kezelési Szabályzatának módosítását az MNB a H-KE-III-43/2017. számú határozatával jóváhagyta.
A Felügyelet engedélyezési határozatai alapján az Alapok Kezelési szabályzatára vonatkozóan módosulnak a kezelési szabályzatnak a befektetési politikát, az Alapokra vonatkozó díjakat és költségeket, valamint a befektetési jegyek folyamatos forgalmazását bemutató fejezetei.
A módosításokat a Felügyelet ?A kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról? szóló törvény (Kbftv.) 72. § (3) bekezdésében foglaltak alapján engedélyezte.
A módosult Kezelési Szabályzatok hatályba lépése: 2017. március 20.
A Tájékoztatók engedélyköteles módosítást nem tartalmaztak, így határozatszám nem kapcsolódik hozzájuk. Ezek hatályba lépése megegyezik a Kezelési szabályzatok hatályba lépésével.
Tájékoztatjuk a Tisztelt Befektetőket, hogy a jelen hirdetményben megfogalmazott összefoglaló adatok nem helyettesítik a Kezelési Szabályzat, illetve a Tájékoztató megismerését.
Az Alapkezelő a www.mkbalapkezelo.hu honlapon, a www.kozzetetelek.hu honlapon jelenteti meg a jelen hirdetmény tárgyát képező befektetési alapok módosított Kezelési Szabályzatát és Tájékoztatóját.


Budapest, 2017. február 14.