Tisztelt Ügyfelünk!

2008.02.01-én hatályba lépett a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007.évi CXXXVIII. törvény, melynek célja, hogy a befektetők egységes, magas színvonalú kiszolgálásban és érdekvédelemben részesüljenek.

A jogszabály rendelkezik a befektetési vállalkozások működéséről, a pénzügyi eszközökkel kapcsolatos tájékoztatási kötelezettségről, az ügyfelek befektető védelem szempontjából történő minősítéséről, az ügyfelek befektetési termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos megfelelésének és alkalmasságának vizsgálatáról, és az ügyletek végrehajtásáról.

Miért előnyös ez Ügyfeleinknek?

  • Mert Ügyfeleink részletes tájékoztatást kapnak az MKB Bank befektetési termékeiről és szolgáltatásairól.
  • Mert Ügyfeleink szerződéskötést megelőzően részletesen tájékoztatást kapnak az adott tranzakció végrehajtásáról és kockázatairól.
  • Mert Ügyfeleink a kérdések megválaszolásával részletesebben megismerhetik befektetői magatartásukat és kockázatvállalási hajlandóságukat, így igényeiknek leginkább megfelelő befektetési lehetőségeket kínálhatunk Önöknek.

A továbbiakban azokat a dokumentumokat tesszük elérhetővé Ügyfeleink számára, melyek megkönnyítik az eligazodást a szabályozás bevezetése miatti új eljárásokban.

Üdvözlettel:

MKB Bank Zrt.


Letölthető dokumentumok:

Az MKB Bank Zrt. Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt üzletszabályzata - A befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység végzéséről (pdf)

Az MKB Bank Zrt. Legkedvezőbb végrehajtási (best execution) politikája (pdf)

Az MKB Bank Zrt. Összeférhetetlenségi politikája (pdf)

Az MKB Bank Zrt. Befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe tartozó termékek és szolgáltatások tájékoztatója (pdf)